Slide

Sigilare Produse

Soluții personalizate de sigilare mărfuri pentru afacerea ta

Calitatea sigilării în procesul de expediere a mărfurilor este esențială pentru a preveni eventualele deteriorări. Astfel, cunoașterea nevoilor de sigilare / lipire reprezintă un aspect critic în expedierile livrate la timp, în cele mai bune condiții. Atât tipul de sigilare ales, cât și felul în care sigilezi coletul fac diferența în privința protejării conținutului expediat.

 

Pentru ca produsele tale să fie livrate în siguranță totală, îți punem la dispoziție servicii de lipire la cald cu echipamente ce folosesc baghete PVC și mașini de lipit perimetral la cald. Ce îți putem oferi?

  • ­Disponibilitate pentru volum mic / mediu / mare
  • ­Productivitate mare
  • ­­Alocarea resursei umane prin mutualizarea proiectelor în desfășurare

Ne dezvoltăm continuu produsele și sistemele de sigilare și lipire la cald, pentru a-ți oferi cele mai avansate produse din punct de vedere tehnologic, care să îndeplinească toate specificațiile actuale.

 

Serviciul de sigilare Euro Best durează doar câteva secunde, fiind un proces foarte fiabil, permițând în același timp o viteză mare de ambalare.

Cere o cotație!


Toate serviciile noastre

Etichetare

Garantăm metode și materiale special gândite pentru a ilustra cât mai bine povestea brandului tău. Materialele folosite în etichetare asigură rezistența dorită, păstrând eticheta impecabilă în condiții de condens, umiditate sau transport dificil.

Îți oferim soluții optime, adaptate complexității proiectului tău, pentru ca tu să te bucuri de un plus de valoare, iar clienții tăi să se bucure de o experiență memorabilă!

Picking

Îți punem la dispoziție experiența noastră în gestionarea celor mai mari proiecte, indiferent de complexitatea acestora.

Colectarea și alegerea metodei de picking, în vederea pregătirii mărfurilor pentru livrare, te vor ajuta să te concentrezi pe activitatea ta, să economisești timp, bani și spațiu, bazându-te pe un sistem de management transparent și performant.

Sigilări

Cu ajutorul serviciului de sigilare și lipire la cald, garantăm fezabilitatea transportului pentru coletele care călătoresc mii de kilometri. Facem tot ce este posibil pentru ca produsele tale să ajungă în cele mai bune condiții, printr-un proces de ambalare atent monitorizat și administrat.

Pentru că știm că un proces superior de sigilare este esențial în prevenirea deteriorărilor, exprimată în grija ta față de clienții tăi!

Controlul calității

Procesele de inspectare, verificare, certificare şi testare, reprezintă prima alegere atunci când îți dorești garanția calității! Noi îți putem asigura specialiştii tehnici de care ai nevoie, instruiți şi calificaţi pentru a controla calitatea produselor tale, rapid și sigur.

Supervizarea permanentă a calității produselor tale înseamnă protejarea investiției și, implicit, fidelizarea clienților din nișa în care activezi!

Depozitare

Credem că experiența acumulată în domeniul consultanței în depozitare devine factorul decisiv pentru furnizarea calității, în adevăratul sens al cuvântului! Concret, poți găsi oriunde consultanță gratuită, dar nu și una neapărat calitativă și potrivită pentru tine și serviciile tale.

Pe lângă faptul că la noi găsești consultanță completă, cel mai important, garantăm pentru calitatea și răspunsurile adecvate fiecărei situații.

Co-packing

Odată cu creșterea pe piața în care activezi, vei avea nevoie de produse personalizate! Așadar, vei avea nevoie de servicii de ambalare mult mai eficiente, care să furnizeze informații în timp real, pentru a îmbunătăți continuu fluxurile de lucru.

Serviciile de co-packing oferite de noi, înglobează soluții complexe și complete pentru afacerea ta!

un apel distanță